Șantierele din Brăila! Divizia de asfaltări va intra în parcări!

Șantierele din Brăila! Divizia de asfaltări va intra în parcări!

 

 

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir s-a arătat încântat în ultima conferință de presă, de activitatea prestată de Divizia de asfaltări. La momentul actual, administrația locală așteaptă ca vremea să le permită muncitorilor să preia lucrări mai importante, cum ar fi asfaltarea parcărilor din municipiul Brăila.

Divizia de asfaltări este pregătită în momentul de față, a finalizat amplasarea de piatră cubică în Piața Lyra, a înlocuit o parte din parapetul drumului către Galați și acum lucrează în continuare la înlocuirea acelui parapet. Toate utilajele de la Divizia de asfaltare sunt achiziționate și livrate. Toate contractele pentru reabilitarea anumitor parcări din Municipiul Brăila și intervenții în regim de urgență sunt semnate, pentru că s-au finalizat licitațiile. Așteptăm vremea bună, astfel încât și această divizie să poată interveni la lucrări, în parcările municipiului Brăila, la lucrări accidentale sau atunci când se va întâmpla ca societatea care are lucrări să fugă de pe șantier”, a declarat Marian Dragomir.

Costul lucrărilor la pavaj se ridică la 152.000 lei iar după reabilitare, în Piața Lyra va fi permisă parcarea autoturismelor.

 

 

În ceea ce privește primul tronson de pe Calea Galați, primarul a declarat că a avut o serie de discuții cu constructorul, și chiar dacă reabilitarea va dura încă 5 luni, edilul a vrut să se asigure de faptul că șoseaua va avea o fundație corespunzătoare traficului greu.

Dacă nu mă înșel, luna iunie(n.r. este termenul de finalizare prevăzut în contract), dar am avut o întâlnire cu reprezentanții societății Tancrad, care au dat asigurări că în luna mai acest transon va avea covor asfaltic finalizat”, a spus primarul Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry