”Cerna” și spiritul olimpic incipient

Articol semnat de Ionel Lăzărică

Ca urmare a pregătirii intensive, dăruirii și determinării de a învinge în competițiile sportive la care a participat, echipa de volei băieți a Liceului Teoretic ”Panait Cerna” va reprezenta județul Brăila la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, ce va avea loc la Tulcea, în perioada 16-19 martie 2023.

Echipa calificată la etapa următoare a competiției este compusă din (de la stânga la dreapta): Tudose Mario Ștefănuț, Mazîlu Dorin Gabriel, Bibicu Bogdan Cristian, Grigorescu Alexandru, Dumitrașcu Iulian, Cochirleanu Eduard, Ionescu Mario Alexandru, Dinu Mihăiță Daniel, Purcăreață Mihai Ionuț, Dragu Sorin, Botezatu Adrian și Burcuș Rafael.

 ”Vă felicit pentru înțelegerea faptului  că exigența face casă bună cu performanța. Cu perseverență, disciplină și încredere în sine și  în puterea echipei, poți urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Totuși, greul abia acum începe, fiindcă atunci când înveți să câștigi, îți dorești ca această ascensiune să devină un obicei. De aceea trebuie să conștientizați faptul că succesul este o sumă de mici eforturi, repetate zi de zi”,

ne-a declarat prof. Bujor Nicoleta, antrenorul echipei calificate.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry