Copiii din județul Brăila vor avea acces gratuit la cursuri de inițiere în handbal! Program demarat de HC Dunărea Brăila!

Clubul de handbal HC Dunărea Brăila și-a propus ca până la începerea anului școlar să pună bazele unei asociații sub denumirea ”Alb-albastră e inima noastră”. Astfel, prin parteneriate cu Inspectoratul Școlar Județean și Liceul cu Program Sportiv, HC Dunărea intenționează să facă cunoscut handbalul pentru toți copiii din județul Brăila.

”În marile comune, unde sunt săli de sport, vom crea grupe de copii pentru inițiere, în primă fază, și selecție, în vederea consolidării anumitor echipe pentru HC Dunărea Brăila și pentru Liceul cu Program Sportiv. Copiii pe care noi nu mai putem să îi selecționăm cum se făcea odată, acum trebuie să-i descoperim prin anumite proiecte, sub coordonarea noastră, a HC Dunărea Brăila, și a profesorilor implicați din județul Brăila.

Vom avea 8-10 centre unde vor fi copii din clasa a III-a până în clasa a IV-a, ca să mergem cu ciclul gimnazial pentru LPS și să ne creăm mai ușor baza de selecție pentru HC Dunărea”, a declarat Ionel Radu, directorul tehnic al HC Dunărea Brăila.

Cursurile sunt gratuite. Pentru înscriere copiii trebuie să prezinte o adeverință medicală prin care să dovedească că sunt apți pentru efortul pe care îl presupune acest curs.

Pentru mai multe detalii despre cursurile gratuite, părinții se pot adresa reprezentanților HC Dunărea Brăila, la Sala Polivalentă, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry