Coșmarul lui Tadici! HC Dunărea Brăila a învins la Zalău! Scor final: 23 – 27!

Ieri, 05.02.2023, Dunărea Brăila a disputat a XV a etapă din sezonul competițional 2022-2023 al Ligii Florilor MOL, în deplasare, împotriva echipei HC Zalău. Prima repriză a fost câștigată de echipa Dunărea Brăila, cu scorul de 11 – 13, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 23  – 27, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.    

Au marcat pentru Brăila: Liscevic K. (10), Araujo L. (4), Da Rocha F. (3)  Udriștioiu A. (2), Balog N. (2), Quintino J. (2), Sazdovska J. (2). Venancio L. (1), Gonzalez M. (1).

 ”Mă bucur că am câștigat pentru puncte dar nu sunt foarte fericit având în vedere modul în care am început meciul. Am început foarte relaxat dar banca a contat foarte mult. Soluțiile pe care le-am avut noi pe bancă și experiența jucătoarelor au făcut diferența. Există o experiență foarte mare la jucătoarele de la Brăila în comparație cu cele de la Zalău iar asta s-a văzut pas cu pas în rezultat. Am reuțit să punem 2-3 goluri diferență între noi și Zalău și am păstrat acest avantaj până la sfârșitul jocului” a declarat antrenorul principal al Dunării Brăila, Costică Buceschi.

După acest meci, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

 ”A fost un meci intens, ne-am luptat mult până pe final, când am reușit să ne desprindem. Am fost motivate și la final s-a văzut că suntem o echipă, ne-am strâns și am câștigat meciul acesta. Ne bucurăm foarte mult, am muncit mult pentru victoria asta și sper ca pe viitor să avem cât mai multe. Diferența la meciul acesta a făcut-o atitudinea, am schimbat-o, am fost mai muncitoare, mai unite, ceea ce a contat foarte mult. Una fără alta nu se poate” a declarat jucătoarea ”Dunării” Brăila, Alexandra Severin.

Etapa a XVI a este programată miercuri, 15 Februarie 2023 la ora 17:30. Meciul se va juca acasă, în Sala Polivalentă, împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry