IMAGINI video din județul Brăila! Utilajele nu fac față viscolului! Vizibilitate redusă!

  • Noi imagini din din Galbenu, Vișani, Victoria, Bărăganu și Ciocile!

Începând cu orele 13:30, DJ 211 C Tătaru – Colțea s-a închis de autorități ca măsură preventivă. Suluri de zăpadă de aproximativ 2 m. Se intervine cu două utilaje pentru îndepărtarea acestora.

DJ 203, sectorul Drogu – Vișani a fost deszăpezit. Se circulă în condiții de iarnă. S-a ridicat filtrul instituit. În caz că pe timpul nopții se va bloca din nou, se va reveni cu filtru pe acest sector de drum.

Pentru DN 22 – Brăila – Rm. Sărat se menține restricția de 7.5 to până mâine, 07.02.2023, ora 7:30. Zăpada viscolită, lipsă vizibilității pe sectorul Esna – Mihail Kogălniceanu – Șutești.

După acțiunile drumarilor s-a reușit redeschiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2B, între Buzău și Brăila (km 8+800 – km 102+280).

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry