Cristi Preda revine la Dunarea Braila

Cristi Preda revine la Dunarea Braila

 

 

Incepand cu acest sezon Handbal Club Dunarea Braila infiinteaza echipa de Divizia A. Pe langa echipa mare si grupele de junioare si minihandbal, conducerea clubului a reusit sa realizeze si o grupare de Divizie. Din aceasta echipa vor face parte multe brailence, eleve ale Liceului cu Program Sportiv, care au posibilitatea sa evolueze si sa creasca in valoare, pentru a putea mai tarziu sa faca pasul catre echipa de Liga Nationala.

Ca un adevarat profesionist, Cristian Preda s-a alaturat acestui proiect al clubului nostru, acesta uramand sa fie coordonatorul acestui proiect.

Ca si antrenor Cristian Preda a castigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2016 alaturi de Nationala de Tineret a Romaniei. Cu grupele de Juniori ale Liceului cu Program Sportiv, Cristi a participat la mai multe turnee finale, cea mai recenta medalie fiind cea de bronz de la junioare II din 2017.

De-a lungul anilor, Cristi Preda a fost atat antrenor principal cat si secund la echipa de Liga Nationala HC Dunarea Braila, cu care a reusit sa castige 3 medalii, doua de bronz si una de argint.

„Ma bucur de aceasta colaborare dintre Liceul cu Program Sportiv si HC Dunarea Braila, si anume formarea unei echipe de Divizie. Este o sansa pentru acesti copii din Braila sa joace si sa creasca in valoare. Preiau o echipa  de tinere talente si imi doresc ca fiecare dintre ele sa munceasca mult iar la un moment dat sa faca pasul catre echipa mare. Pentru ele este o mandrie ca joaca la un club precum Dunarea Braila si sunt convins ca fiecare isi doreste sa ajunga la echipa mare”, a declarat antrenorul princial al echipei de Divizie, Cristian Preda.

Prin infiintarea acestei echipe de Divizie, HC Dunarae Braila isi doreste sa creasca jucatoarele tinere brailence oferindu-le sansa de a evolua in meciurile de Divizie, lucru ce face ca trecerea sa fie mai usoara, de la nivel de juniori la seniori.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry