Pro Romania – “un alt fel de a face politica” si in Braila!

Pro Romania – “un alt fel de a face politica” si in Braila!

 

 

Deputatul Emilia Meirosu, a declarat pentru Jurnalul de Braila, faptul ca este increzatoare in dorinta brailenilor de a avea o alternativa, din punct de vedere social si economic, printr-un nou partid de stanga.

 “Peste putin timp vom avea un sediu Pro Romania. Lansarea agendei politice a fost facuta la Camera de Comert la Bucuresti, iar in toamna vom organiza la Braila Conferinta Judeteana a Pro Romania. Intre timp cei care vad ‘altfel’ si vor sa se implice pot lua legatura cu mine, pentru ca sunt o persoana deschisa si am raspuns de fiecare data solicitarilor pe care le-am primit din partea cetatenilor, atat pe pagina mea de Facebook, cat si la cabinetul meu. Sunt multi, cetatenii care si-au manifestat dorinta sa se inscrie in Pro Romania. Au luat legatura cu mine personal, sau au ales sa ne contacteze pe platforma Pro Romania”, a declarat deputatul Emilia Meirosu.

“Un alt fel de a face politica” – asta isi propune Pro Romania, cu speranta ca vor atrage alaturi de ei oameni, care sa vina cu solutii la problemele reale, cu care se confrunta societatea.

“Stim cu totii ca la Braila exista o multitudine de probleme care isi astepata rezolvarea. Exista cetateni nemultumiti, dar si cetatenii care au solutii viabile ce pot fi puse in aplicare cu succes. Da, cetateanul este o resursa inepuizabila de idei si solutii. De aceea, imi doresc ca toti cetatenii sa participe la identificarea problemelor, dar si a solutiilor. Pana la urma ei stiu cel mai bine ce nevoi au si cum acestea ar putea fi rezolvate, astfel incat viata lor sa fie mai usoara. Sunt convinsa ca politicienii trebuie sa se afle in mod constant in randul oamenilor, pentru a putea afla de la ei care sunt cele mai bune solutii pentru problemele lor. Dialogul cu oamenii reprezinta cea mai realista abordare asupra politicilor si deciziilor ce sunt adoptate de catre oamenii politici. De aceea, va invit sa identificam impreuna problemele si solutiile, sa prioritizam obiectivele, sa ducem Braila acolo unde merita. Politica pe care o voi face se va baza pe ideile brailenilor, pe dorintele lor si, cel mai important pe solutiile lor. Ideile constructive vin din randul comunitatii. Sunt convinsa ca initiativa noastra, centrata pe ideea de constructie, deschidere si progres, va determina cat mai multi cetateni sa ni se alature”, a declarat deputatul Emilia Meirosu.

Pro Romania se lupta pentru schimbarea Guvernului

Aspiratiile noului partid de stanga, sustinute de presedintele organizatiei, merg pana la dorinta de a schimba Guvernul, pana la data de 1 ianuarie 2019.

“Cand am inceput noul proiect, spuneam foarte clar – sau cat mai clar posibil – ca vrem sa avem si sa promovam politicile de centru-stanga, pro-europene. Fostul meu partid este, desigur, plin de oameni care se uita foarte atent la acest nou proiect. Dar, de asemenea, oamenii care prefera sa se intoarca in trecut, si sa se intoarca la o politica foarte populista, foarte nerealista, foarte nedemocratica si foarte neprogresista si sunt sigur ca este doar o chestiune de timp pana cand vor pierde din aceasta cale catre trecutul Romaniei si oamenii vor intelege ca daca dorim sa ne dezvoltam in continuare, sa progresam ca o tara europeana, trebuie sa luptam cu aceste idei si sa nu ne intoarcem intotdeauna la politicile populiste”, a declarat Victor Ponta, intr-un iterviu acordat catre Euronews.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry