Dacia Unirea Brăila va întâlni în cadrul șaisprezecimilor Cupei României pe Dinamo București

Dacia Unirea Brăila va întâlni în cadrul șaisprezecimilor Cupei României pe Dinamo București

 

 

Partida se dispută la Galați, după ce televiziunile, care dețin drepturile de transmisie a meciurilor din Cupa României, au decis televizarea meciului dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo București, marți de la ora 21.30. Cum la Brăila nu există nocturnă și nici posibilitatea financiară de a aduce una mobilă, meciul se va juca la Galați, la propunerea clubului din Brăila.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată pe 24 septembrie 2015, tot în Cupa României, meci disputat atunci pe stadionul Municipal din Brăila. Atunci Dinamo s-a impus cu 3-2 după ce la pauză Brăila a condus cu 1-0 printr-un gol marcat de Cosmin Necoară din penalty. După pauză Gnohere a marcat de trei ori pentru Dinamo, iar pe finalul meciului Alexandru Muscă a redus din handicap.

Prețul biletelor pentru meciul dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo București este de 10 lei și pot fi procurate marți între orele 9:00-16:00 de la stadionul Municipal din Brăila și la stadionul Oțelul din Galați începând cu ora 10.30 până la începerea meciului. Accesul spectatorilor pe stadionul “Otelul” se va face de la ora 19:30.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry