Dacia Unirea, invinsa pe teren propriu

Dacia Unirea, invinsa pe teren propriu

 

Dacia Unirea se afla pe locul 15, cu 34 de puncte, la egalitate cu Miroslava si Pandurii, formatii care insa sunt pe pozitii retrogradabile.

“Astazi am avut nevoie de mai mult timp pentru a scrie ceva despre meciul cu C.S. Afumati. Am trecut prin diferite stari de spirit am discutat mult intre noi si trebuie sa recunoastem ca sentimentul de frustrare a fost cel mai pregnant. Frustrare determinata de starea de neputinta a echipei noastre, de cele 15 miliarde de lei vechi pe care C.S. Balotesti ii primeste de la Primaria Comunei, fata de cele doar vreo 3 miliarde pe care echipa noastra le primeste de la Primaria Orasului Braila, frustrare cauzata si de multe alte neajunsuri ale echipei”, au declarat pe pagina de Facebook membrii ASDUB.

 

 

Nu a trecut insa neobservata reactia lui Marian Anghelina, care a adus injurii antrenorului si mai mult, si-a dat tricoul jos si l-a aruncat in semn de protest. Suporterii din cadrul Asociatiei Suporterilor Dacia Unirea Braila i-au atras atentia jucatorului asupra comportamentului neadecvat.

“Asociatia noastra s-a declarat de multe ori suporter neconditionat al echipei de fotbal Dacia Unirea Braila. Meciul de astazi nu ne va determina sa ne schimbam atitudinea. Vom sustine aceasta echipa indiferent de liga in care va evolua. Insa nu putem trece peste doua gesturi diametral opuse. Astfel, dupa marcarea golului egalizator, Alexandru Pop si-a dus mana la inima si a sarutat emblema clubului, aratand respect pentru club si spectatorii prezenti la meci. A fost un gest spontan dar sincer pentru care tanarul atacant merita felicitarile noastre. De partea cealalta, Marian Anghelina a considerat ca este mai bine sa injure antrenorul si sa dea de pamant cu tricoul echipei. Marian Anghelina, indolenta este ceea ce avem nevoie cel mai putin in aceasta perioada. Am fi preferat sa transformi nervii in energie pe teren. Gestul tau de astazi ne jigneste. Jucatorii vin si pleaca, echipa ramane, iar tricoul este sfant, pentru noi, suporterii. Daca vei mai face parte din echipa asta, asteptam sa-ti ceri scuze. Daca nu, noi iti uram drum bun!”, au declarat membrii ASDUB.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry