DJST Brăila anunţă apariţia numărului 12/2020 al Revistei “Sportul Brăilean”

Având în vedere condiţiile restrictive, de pandemie, DJST Brăila anunţă apariţia numărului 12/2020 al Revistei “Sportul Brăilean” (ISSN 2067-5585), realizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila. Spre deosebire de anii precedenţi, în absenţa unui context favorabil întâlnirilor publice şi pentru a nu periclita starea de sănătate a jurnaliştilor, colaboratorilor şi prietenilor acestei publicaţii, nu se va organiza o festivitate publică de lansare a revistei.

Având în vedere condițiile restrictive, de pandemie, DJST Brăila anunță apariția numărului 12/2020 al Revistei “Sportul Brăilean” (ISSN 2067-5585). Spre deosebire de anii precedenți, în absența unui context favorabil întâlnirilor publice și pentru a nu periclita starea de sănătate a jurnaliștilor, colaboratorilor și prietenilor acestei publicații, nu se va organiza o festivitate publică de lansare a revistei. În aceste condiții DJST Brăila vă invită la sediul său pentru a vă putea pune la dispoziție (jurnaliștilor, colaboratorilor, sportivilor și oamenilor de sport etc.) exemplare din ultimul număr al Revistei Sportul Brăilean”, se specifică în comunicatul semnat de Nicușor Hagiu, directorul executiv adjunct al DJST Brăila.

Din precizările făcute de coordonatorul publicație, Mircea Cărbunaru, consilier superior în cadrul DJST Brăila, numărul 12 al revistei “Sportul Brăilean” este unul cu totul special, pentru că reflectă realitățile unui an 2020, cu multe restricții, în care marea majoritate a competițiile de juniori au fost anulate, desfășurându-se doar câteva Campionate Naționale.

Numărul 12 este unul cu totul special fiindcă reflectă un an aproape imposibil pentru sportul brăilean. Cu titlul de fond “2020 – ANUL CARE A TRAUMATIZAT SPORTUL”, publicația oferă un conținut tematic dedicat pandemiei, și anume: Panoramic sportiv 2020, Anul care a traumatizat sportul, Tichete voucher pentru sport, Handbal în pandemie, articole inedite și captivante care surprind povești unice despre sport. Primele Jocuri Olimpice și mărcile poștale, Campioana destinului, Mărioara Munteanu, O victorie asupra neputinței, recursuri la memoria colectivă, Contribuția Brăilei la dezvoltarea gimnasticii românești, Rivalitatea sportivă dintre Brăila și Galați în urmă cu un secol, sunt alte articole interesante din cuprinsul revistei. Fiind o inițiativă unică pe plan național, revista “Sportul Brăilean” îmbogățește peisajul publicațiilor locale dar de această dată se străduiește să aducă și un strop de optimism, de încurajare pentru sportul brăilean care a suferit cea mai puternică depresie de la ultima conflagrație mondială, a precizat Mircea Carbunaru, coordonatorul publicației.

Colaboratorii numărului 12 al revistei “Sportul Brăilean” sunt: Eduard Bucureșteanu, Viorel Alexandru, Corina Andronache, Fănuța Leocă, Valerică Butoi, Nelu Ivan, Andrei Andriev, Gabriel Leonard Sârbu.

Reamintim că publicaţia va fi distribuită gratuit la evenimente sportive şi la festivităţile de premiere de la activităţile şi competiţiile sportive proprii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry