DUNĂREA BRĂILA – SCM RÂMNICU VÂLCEA: Jucăm în Sala Polivalentă! 

  • Pe data de 15 februarie 2022 este programată runda cu numărul XVI din cadrul Ligii Florilor Mol. Dunărea Brăila va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea, miercuri, începând cu ora 17:30, la Sala Polivalentă ”Danubius” din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 16:00 și pot fi achiziționate de la standul de bilete din fața Sălii Polivalente.

Meciul va fi televizat, astfel că poate fi urmărit în direct pe postul de televiziune PRO Arena. Totodată, cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frhlive.com .

În perioada 2021-2023 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa vâlceană. Cea mai recentă întâlnire s-a încheiat cu scorul de 35 la 27, în data de 04.09.2022.

Înaintea confruntării, Dunărea Brăila se află pe poziția a VI a cu 28 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a V a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 32 puncte.

”Avem trei victorii consecutive și avem mare încredere că suntem aproape de a patra. Nu am bătut Vâlcea în ultimii ani ceea ce face ca ambiția de victorie să fie mult mai mare și să spargem astfel această barieră. Contăm pe al optulea jucător, contăm pe cei datorită cărora moralul echipei este foarte ridicat și ne dorim foarte mult să facem spectacol cu sala plină. Vă așteptăm la Sala Polivalentă”

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Etapa următoare este programată pentru data de 19 Februarie 2023 atunci când Brăila va merge în deplasare la Craiova, acolo unde va întâlni SCM Universitatea Craiova.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry