Dunărea Brăila va întâlni în deplasare pe CS Dacia Mioveni 2012, în etapa a VIII-a din Liga Florilor MOL

În data de 29.10.2023 este programat meciul dintre CS Dacia Mioveni 2012 și HC Dunărea Brăila, contând pentru etapa a VIII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Mioveni începând cu ora 17:30.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena  iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore AICI.

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, patru fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 26.04.2023, la Mioveni. Partida s-a încheiat la scorul de 20 – 24 pentru Dunărea Brăila.

Ne așteaptă o perioadă încărcată, cu meciuri multe și cu pauze de trei zile între ele. Toate meciurile sunt importante și le tratăm cu cea mai mare seriozitate, indiferent de poziția adversarelor în clasament. Partida cu Mioveni ne poate aduce gura de oxigen de care avem nevoie printr-o victorie. Fetele se antrenează zilnic, au un program de pregătire intens și eu am încredere că eforturile lor vor da roade în meciurile care urmează

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa pe teren propriu, la Brăila, pe data de 04.11.2023, împotriva echipei Corona Brașov.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry