Elena Dache a semnat pentru 2 ani cu Dunarea Braila

Elena Dache a semnat pentru 2 ani cu Dunarea Braila

 

 

Elena Dache, in varsta de 21 de ani, a fost descoperita de profesorul Manuel Ivan si a inceput sa joace handbal la Clubul Sportiv Scolar Galati, unde a fost pregatita de profesoara Maria Lupu.

In 2014, ea a fost transferata de CSU Danubius Galati, care avea ca obiectiv promovarea in Liga Nationala. Anul urmator a fost adusa la echipa a doua a CSM Bucuresti, unde a fost antrenata de Kasper Jensen si Daniela Strat. In vara anului 2016, Elena Dache a fost promovata la prima echipa a clubului bucurestean.

In trecut, handbalista a fost componenta a echipei nationale de tineret a Romaniei, cu care a castigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2016, desfasurat In Rusia.

„Sunt foarte incantata ca am ajuns la Dunarea Braila. Este un club mare, cu traditie in handbalul Romanesc si cu obiective mari. Astept sa cunosc grupul si antrenorul si imi doresc sa ma pregatesc si sa evoluez cat mai bine. Am trecut printr-un sezon greu la Rapid si imi doresc ca la Braila sa am parte de linistea necesara pentru a putea juca la capacitate maxima. Ma bucur ca voi avea continuitate pentru urmatoarele doua sezoane si imi doresc in primul rand sa fiu sanatoasa pentru a-mi putea ajuta echipa”, a declarat Elena Dache.

Galateanca poate juca pe orice post la linia de 9 metri, intermediar stanga, centru si intermediar dreapta si va fi componenta a lotului HC Dunarea, in urmatorii doi ani.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry