Pompieri la Maxineni! Un nou punct ISU s-a inaugurat in judetul Braila

Pompieri la Maxineni! Un nou punct ISU s-a inaugurat in judetul Braila

 

 

La sfarsitul saptamanii trecute, comuna Maxineni a inaugurat un nou punct de lucru al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. La manifestare au participat atat autoritati locale cat si secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat.

“Astazi am inaugurat un nou punct de lucru ISU, la Maxineni. Subunitatea este dotata cu o autospeciala de interventie de ultima generatie si un echipaj SMURD, toate acestea pentru interventia mai rapida in caz de urgenta in partea de nord a judetului Braila, reducandu-se considerabil timpul de raspuns al pompierilor. Aceasta va deservi comunele Salcia Tudor, Maxineni si Scortaru Nou si satele arondate. Consiliul Judetean Braila pregateste infiintarea altor doua puncte de lucru la Dudesti si Tichilesti. Pentru toate acestea, avem spirjinul domnului Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, coordonator al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, prezent si astazi la inaugurarea de la Maxineni”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Iulian Chiriac.

Presedintele ne-a asigurat de faptul ca are in vedere infiintarea altor noi puncte de lucru ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, astfel incat tot judetul sa fie acoperit din acest punct de vedere, iar durata interventiilor sa fie cat mai redusa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry