Elena Dache, ultimele meciuri la Brăila! Centrul Dunării a vorbit despre înfrângerea de sâmbătă, cu liderul Ungariei, Siofok

Centrul Dunării Brăila, Elena Dache a fost din nou una dintre cele mai bune jucătoare și în meciul cu liderul la zi din campionatul Ungariei, Siofok. Din păcate, profesionalismul jucătoarelor de la HC Dunărea nu a fost transpus și pe tabela de marcaj.

Elena Dache s-a arătat dezamăgită de faptul că s-a pierdut meciul cu Siofok, după 4 meciuri consecutive fără înfrângere în cupele europene. Centrul echipei brăilene a spus că apărarea avansată a echipei din Ungaria în repriza a doua le-a speriat un pic și s-au făcut multe greșeli în combinații, ceea ce le-a dat posibilitatea adversarelor să revină de la -3 și să se impună la două goluri diferență.

Îmi doream mai mult. Am început bine meciul, am avut la pauză un avantaj de câteva goluri, din păcate am avut iar căderea pe care se pare că o avem de fiecare dată. Greșim foarte mult pentru că nu avem siguranța unei combinații. Ne-a speriat puțin apărarea asta avansată și le-am dat mingi în mână și au venit peste noi.

Sunt multe lucruri la care trebuie să mai lucrăm. Perioada asta este foarte încărcată, abia avem timp să ne antrenăm, să pregătim meciurile care urmează. Cu siguranță, prin antrenamente vom rezolva problemele astea”, a declarat Elena Dache.

Dache joacă în ultimul sezon în tricoul Dunării Brăila, din sezonul viitor urmând să îmbrace tricoul celor de la SCM Rm. Vâlcea. Elena Dache este în continuare una din cele mai bune jucătoare pe care le-a avut echipa brăileană și sperăm ca pe viitor clubul să-i facă o ofertă care să o aducă ”acasă”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry