Neven Hrupec, după meciul cu Siofok: ”Apărarea a fost cheia în prima jumătate!”

  • Următorul meci în grupa D pentru HC Dunărea va fi pe 7 februarie, în deplasare, la Siofok

HC Dunărea Brăila a pierdut pe final de meci duelul primelor clasate în grupa D a EHF European League, după un meci cu două reprize diametral opuse. Siofok a învins la Brăila cu 27-25 după ce la pauză HC Dunărea conducea cu 14-11.

În primul rând felicitări echipei Siofok. Am jucat prima jumătate foarte bine, în special în apărare. Apărarea a fost cheia în prima jumătate. Când au schimbat strategia nu am avut timp de reacție foarte bun, nu am avut multe goluri înscrise, câteva la finalul meciului, se pare că ne-am blocat în aceste momente și din păcate am pierdut. Sper să recuperăm aceste puncte la celelalte meciuri iar la următoarea întâlnire cu Siofok să fim mai bine pregătiți”, a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila Neven Hrupec.

În repriza a doua Siofok a reușit să egaleze la 16 în minutul 35. În minutul 43, după o pătrundere a Elenei Dache, Brăila s-a distanțat din nou la 3 goluri, scor 20-17. Siofok a restabilit egalitatea în minutul 48, 21-21, iar în minutul 51 au trecut la conducere, 22-23, iar în minutul 56 Siofok a avut prima dată două goluri avans, 23-25. Sazdovska a marcat în minutul 60 pentru 25-26, dar Siofok a avut ultimul atac și Toth a marcat ultimul gol al meciului, cu 4 secunde înaintea finalului de meci, stabilind rezultatul partidei, 25-27 (14-11).

Pentru HC Dunărea au marcat: Maria Kanaval -8 goluri, Aneta Udriștioiu -5, Elena Dache -5, Marina Dmitrovic -2, Jovana Sazdovska -2, Tamires Morena Lima de Araujo -2 și Alina Czeczi -1. Elena Șerban a avut 16 intervenții reușite. Au mai jucat: Nenezic -Safta, Bucur, Milic, Zamfirescu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry