Etapa a-XVII a din Liga Florilor Mol! CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud vs. HC Dunărea Brăila!

Pe data de 12 martie 2022 este programată runda cu numărul XVII din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud, sâmbătă, începând cu ora 17:00, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul este de 15 lei.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe pagina de YouTube HC Dunărea Brăila.

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 2 dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 29.09.2021, atunci când cele două echipe au terminat la egalitate, scor 24 – 24. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 7 a cu 25 de puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 10 a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 20 puncte.

”Echipa nu este în efectiv complet iar asta se vede în teren. Deplasările lungi, accidentările celor mai importante marcatoare își spun cuvântul prin rezultatele nu tocmai plăcute. În teren se vede că fetele luptă însă nu e suficient pentru a câștiga un meci. Sper ca la meciul cu Bistrița aceste greșeli să fie corectate iar oboseala să nu își spună cuvântul. Înțelegem supărarea suporterilor. Ne dorin în continuare sprijinul lor dar trebuie să înțeleagă  că asta este situația în acest moment. Nimeni nu putea să previzioneze aces val de accidentări grave în echipă iar schimbările nu se pot face acum, în această perioadă. Planurile reconstrucției încep în vară iar pentru acest lucru e nevoie de timp. Lucrurile frumoase se construiesc cu răbdare, în timp, cărămidă cu cărămidă”

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După meciul cu Gloria Bistrița, echipa va efectua deplasarea la București pentru a XVIII a etapă,  în data de 16 Martie 2022, când va juca cu CS Rapid București în Sala Rapid.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry