Forfotă mare în Polivalentă! Noua echipă HC Dunărea a început antrenamentul pentru noul sezon!

Clubul ”Dunărea” Brăila s-a reunit, marți dimineață, la Sala Polivalentă, iar noua echipă de handbal a început pregătirile pentru noul sezon. Cu un lot mai complex, cu jucătoare importante atât din România cât și din străinătate, obiectivul echipei pentru sezonul 2022/2023 este unul: calificarea în Cupele Europene.   

După o vacanţă de mai bine de o lună, ”Dunărea” Brăila a început pregătirile pentru noul sezon competiţional, toate acestea după ce luni, 11.07.2022, majoritatea jucătoarelor au efectuat vizita medicală.

Sub conducerea antrenorului principal Neven Hrupec, la primul antrenament din Polivalentă au participat 22 de jucătoare.

Urmează o perioadă de pregătire pe plan local, până pe data de 23 iulie, când echipa brăileană va pleca în Ungaria la Siofok unde va efectua antrenamente comune și meciuri amicale în compania echipei care în 2019 a fost câștigătoarea EHF. În data de 29.07.2022 ”Dunărea” Brăila va merge în cantonament montan.

Nu vor lipsi nici meciurile de verificare, primul adversar care şi-a dat acordul este campioana României, Rapid București, data disputării fiind 11 August 2022, atunci când va avea loc și evenimentul de lansare a noului lot.

”Sunt de părere că am format un lot demn de podiumul Ligii Naționale. Va urma o perioadă de muncă intensă în care jucătoarele vor trebui să se cunoască, să se antreneze și să se readapteze având în vedere că a fost o pauză de mai bine de o lună. Noi, staff-ul tehnic, nu am avut pauză, am muncit în fiecare zi, am pus la punct detalii importante, am făcut foarte multe schimbări în bine, toate acestea urmând a fi prezentate în data de 11 August, atunci când va avea loc evenimentul de lansare al noului lot”,

a declarat președintele ”Dunărea” Brăila, Adrian Manole.
Lotul ”Dunărea” Brăila prezent la reunire: (Prenume NUME)

Extreme stânga: JOVANA SAZDOVSKA, LARISSA FAIS MUNHOZ ARAUJO, ȘTEFANIA  EPUREANU

Extreme dreapta: JESSICA QUINTINO RIBEIRO, JOSIPA MAMIC, CĂTĂLINA  PISICĂ        

Centru: KRISTINA LISCEVIC, MARIJA SHTERIOVA, FRANCIELLE   GOMES DA ROCHA                                      

Portari: MAYSSA RAQUEL DE OLIVEIRA PESSOA, ELENA ȘERBAN, CLARA PREDA                    

Pivoți: MEIKE JULIANE SCHMELZER, LILIANA DA SILVA VENANCIO, NICOLETA FILOFTEIA BALOG, MIRABELA GABRIELA COTEȚ      

Interi dreapta: JELENA LAVKO, ANETA UDRIȘTIOIU, MIREYA GONZALES                         

Interi stânga: ALEXANDRA RAMONA SEVERIN, KAROLINE HELENA DE SOUZA, MARYIA  KANAVAL.

Antrenorul Neven Hrupec a avut alături la reuniune pe antrenorul cu portarii, Iulian Emancipatu, noul preparator fizic, Boris Aspridis și directorul tehnic Ionel Radu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry