FOTO | Stadionul Progresul este aproape gata! Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Brăila urmează să facă recepția!

În anul 2019, s-a aprobat documentația tehnico-economică și Documentația de Avizare Lucrări Intervenții (DALI), precum și indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv în valoare totală de 5.450.713,945 lei cu TVA, din care Construcție plus Montaj 4.630.600,566 lei cu TVA.

Un an mai târziu, în 2020, a fost aprobat un nou proiect privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Brăila a construcțiilor C4 și C5 aparținând obiectivului, pentru a fi desființate.

Licitația a fost câștigată de  SC “Repavil Cons” SRL și SC ”Proficons Project” SRL, iar  lucrările au fost demarate în data de 7 iunie 2021.

”Urmează ca cei de la Direcția Tehnică să stabilească acest lucru, cred că lucrările sunt 99% finalizate, dacă nu 100%. Urmează ca Direcția Tehnică a Primăriei să stabilească când va face recepția”, a declarat Marian Dragomir.

Luna trecută, primarul a precizat în cadrul unei conferințe de presă faptul că i s-au aplicat penalități constructorului, ca urmare a faptului că nu au respectat termenele, conform procedurii legale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry