GALERIE FOTO | Victorie pentru Dunărea Brăila în etapa a V-a din Liga Florilor Mol

Miercuri, 27.09.2023, Dunărea Brăila a jucat pe teren propriu cu Rapid București contând pentru etapa a V-a din sezonul competițional 2023/2024 al Ligii Florilor MOL. Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei brăilene, scor 16 – 12, iar partida s-a încheiat cu o victorie a echipei brăilene, scor final 28 – 27, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.

Au marcat pentru Brăila: Zivkovic J. (7), Liscevic K. (4),Kanaval M. (3), Venancio L. (3), Gonzalez M. (3),  Udriștioiu A. (2), Araujo L. (2), Shmelzer M. (2), Popa A. (2). Elena Șerban a avut 11 intervenții.

După această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 10 puncte.

A fost un meci intens. În prima repriză am tot oscilat, ne îndepărtam două trei goluri iar Rapid tot revenea. Apoi am reușit să aducem schimbarea în favoarea noastră prin energia bună pe care ne-au transmis-o suporterii noștri. Este o victorie foarte importantă pentru noi, mai ales că în Super Cupă am pierdut în fața fetelor de la Rapid. Totuși pe viitor va trebui să ne pregătim mult mai bine pentru un meci împotriva Rapidului, pentru că ele acum au jucat fără câteva jucătoare importante. În seara asta ne bucurăm de victorie iar de mâine ne vom pregăti pentru meciul de sâmbătă, în EHF European League. Nu avem foarte mult timp de sărbătorit și important e să continuăm cu victorii

,a declarat jucătoarea Dunării Brăila, Jelena Zivkovic.

Sunt fericit pentru că noi. Chiar am meritat victoria asta. A fost o săptămână grea, cu o deplasare foarte lungă și obositoare în Islanda și retur și cu un antrenor nou. Aplauze pentru fete care au reușit să facă față cu brio perioadei și sunt mândru de ele. Știam atmosfera din Liga Națională Românească, am mai interacționat cu româncele în diferite meciuri din competițiile europene. Am avut ceva temeri cu privire la meciul cu Rapid, pentru că e una dintre cele mai bune echipe din sezonul trecut și nu știam exact cum va fi. Însă am reușit să câștigăm. Sunt profund impresionat și de fanii brăileni. A fost o atmosferă excepțională în sală și cu această ocazie transmit mulțumirile mele către toți cei care ne-au susținut pentru că datorită energiei lor am continuat să luptăm și să câștigăm în final

,a declarat antrenorul principal al Dunării, Jan Leslie.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa tot pe teren propriu, în EHF European League – Tur 2 de calificări în grupe, pe data de 30 Septembrie 2023, returul cu echipa Valur (Islanda), începând cu ora 17:00.

Următoarea etapă în campionat este programată în data de 4 Octombrie 2023, în deplasare, împotriva echipei CS Minaur Baia Mare. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry