HC Dunărea Brăila – prima victorie în 2019! Fetele au marcat în deplasare!

HC Dunărea Brăila – prima victorie în 2019! Fetele au marcat în deplasare!

  • Echipa lui Aurelian Roșca s-a remontat și a câștigat pe terenul unei echipe din plutonul fruntaș

 

Victoria cu 26-22 repurtată pe terenul celor de la CS Gloria 2018 Bistrița este cu atât mai îmbucurătoare pentru iubitorii brăileni de handbal cu cât fetele lui Roșca au avut o repriză secundă foarte bună, în contextul în care în ultimele partide cădeau pe final de meci.

Alina Vătu, golghetera echipei brăilene și-a făcut din nou datoria și a marcat nu mai puțin de 13 goluri în meciul de la Bistrița, dintre care doar 4 de la aruncări de la 7 metri.

În prima repriză gazdele au fost la timonă, iar HC Dunărea a condus în două rânduri la un gol, la jumătatea reprizei. Bistrița a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 13-11.

După pauză gazdele au avut o evoluție sub așteptări și în minutul 43 Brăila a ajuns să conducă la patru goluri diferență după ce primise doar două goluri și marcase 7. Pe final de meci HC Dunărea a condus în două rânduri și la cinci goluri diferență.

Alături de Alina Vătu, o evoluție peste media meciurilor de până acum au avut-o și Natasha Krnic și Diana Munteanu. Poarta a fost din nou la înălțime prin Marina Razum și Gabriela Dobre.

Pentru CS Gloria 2018 Bistrița au marcat: Valentina Ardean Elisei -9 goluri, Magdalena Paraschiv -3, Andreea Tetean -3, Laura Pristăvița -2, Szilvia Szabo -2, Daniela Rațiu -1, Nicoleta Dincă 1, Teodora Bloj -1.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Ramona Vătu -13 goluri, Natasha Krnic -5, Diana Munteanu -3, Nicoleta Safta -2, Diana Axinte -2, Elena Dache -1.

Cu această victorie HC Dunărea Brăila a acumulat 7 puncte și a urcat pe locul 11 în clasament, la 7 puncte de CSM Slatina și HC Zalău, care au câte 14 puncte.

În ultima etapă a turului Ligii Florilor, duminică, 20 ianuarie, de la ora 18.00, HC Dunărea va întâlni pe teren propriu pe SCM Gloria Buzău.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry