HC Dunărea Brăila rămâne neînvinsă după primele patru etape din Liga Florilor

HC Dunărea Brăila a terminat la egalitate, scor 24-24, meciul din deplasare cu SCM Gloria Bistrița Năsăud și rămâne neînvinsă după primele patru etape din Liga Florilor. Gazdele au condus aproape tot meciul, având de câteva ori chiar și 4 goluri avans în repriza a doua, în timp ce Brăila a fost la conducere doar de trei ori, la 1-2 în minutul 3, la 20-21 în minutul 51 și la 21-22 în minutul 56. Gazdele au avut ultimul atac al meciului, dar handbalistele de la Brăila s-au apărat bine și au închis drumul spre poarta apărată de Pessoa.

Gloria Bistrița a deschis scorul în minutul 1 prin Schmelzer, pentru ca următoarele două goluri să fie marcate de Brăila, prin Quintino și Araujo. Kovacevic a egalat la 2, apoi a preluat conducerea, după ce Kurtovic a ratat o aruncare de la 7 metri, prin golul marcat de Barbosa. Quintino a egalat la 3, dar Bistrița a marcat de trei ori la rând și în minutul 10 scorul era 6-3. Soubak a cerut timp de odihnă și elevele sale au revenit cu două goluri legate.

În minutul 16 a fost rândul lui Udriștioiu să rateze de la 7 metri, după care Kovacevic a ratat șansa de a desprinde echipa din Bistrița la 4 goluri. În minutul 23 Brăila s-a apropiat la un gol, scor 9-8 și a ratat șansa să egaleze prin Sazdovska, care a aruncat pe lângă poarta goală de la centrul terenului, în minutul 25. După 11 minute fără gol marcat, Bistrița a marcat pentru 10-8 în minutul 26, iar la pauză scorul a fost 11-9 pentru gazde.

Brăila a avut primul atac al reprizei a doua, dar cele care au marcat primele au fost gazdele, Barbosa transformând în gol o aruncare de la 7 metri. În minutul 39 Bistrița s-a distanțat prima dată la 4 goluri, scor 16-12, după un gol marcat de Iuganu.

La scorul de 20-18 Pessoa a apărat o nouă aruncare de la 7 metri, iar în minutul 51 HC Dunărea a trecut pentru a doua oară la conducere, scor 20-21. Brăila a mai condus o dată, 21-22, după ce Udriștioiu a marcat de la 7 metri. Bistrița a preluat din nou conducerea, 23-22 în minutul 58, și 24-23 în minutul 59. Ana Paula Rodrigues Belo a egalat la 24, iar gazdele au avut 35 de secunde de atac pentru a obține victoria, însă Brăila s-a apărat foarte bine și a obținut o remiză pe terenul celor de la Bistrița, echipă cotată ca una dintre favoritele la primele 5 locuri în clasament.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry