HC Dunărea începe anul în forță! Formația pregătită de Neven Hrupec urmează să dispute atât meciuri din EHF European League cât și din Liga Florilor!

Primul meci din competiția europeană va avea loc pe pe 10 ianuarie, la Brăila, cu Fleury Loiret Handball. Pe 13 ianuarie, HC Dunărea va merge la Brașov, acolo unde va disputa meciul din Liga Florilor, din etapa a VII-a, în compania echipei Gloria Bistrița Năsăud.

Pe 17 ianuarie, echipa brăileană va evolua în deplasare, la Kuban Krasnodar, iar pe 23 ianuarie la Brăila va ajunge la Siofok KC.

Avem un început de an greu cu meciuri multe și o deplasare lungă și anevoioasă la Krasnodar. Din cauza situației pandemice de la nivel mondial zborurile către Rusia sunt foarte dificile și suntem nevoiți să facem două escale până la destinație. Ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în EHF European League și sunt convins că fetele se vor mobiliza și vor lupta până la final pentru acest obiectiv”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.

HC Dunărea Brăila a încheiat stagiul de pregătire de 8 zile de la Cheile Grădiștei, în care a susținut și 3 meciuri de pregătire cu HC Zalău. Delegația brăileană a fost formată din 16 handbaliste, însoțite de antrenorul Neven Hrupec și de preparatorul fizic Jovan Novakovic.

De pe 28 decembrie se vor relua antrenamentele la Brăila, pentru pregătirea meciurilor din Liga Florilor și din grupele Europa League.

La începutul lunii decembrie, CJ Brăila a aprobat mărirea contribuției bănești cu titlu de cotizație către HC Dunărea pe acest an cu 1.000.000 lei. Înaintea Crăciunului, conducerea clubului a semnat contractul de parteneriat cu Al Dahra Agricost Insula Mare a Brăilei, firmă care venit mereu în spijinul clubului de handbal.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry