HC Dunărea pare o altă echipă în 2019! Fetele lui Roșca au câștigat cu 24-20 (12-9) în lupta cu CSM Galați

HC Dunărea pare o altă echipă în 2019! Fetele lui Roșca au câștigat cu 24-20 (12-9) în lupta cu CSM Galați

 

 

HC Dunărea a inversat rolurile în 2019. Dacă în tur CSM Galați se bucura de victorie, fetele antrenate de Alexandrina Soare sunt acum la un pas de retrogradare. În schimb, Dunărea Brăila, care la finalul anului trecut părea să nu își mai revină, a făcut spectacol în toate meciurile din 2019!

Încă de la 2-3 în minutul 7, Dunărea a trecut la conducere și s-a distanțat la 3 goluri în minutul 10. Deși oaspetele s-au mai apropiat la un gol, Brăila a reușit să se distanțeze la 4 goluri în minutul 25. La pauză diferența a fost de 3 goluri, iar suporterii brăileni sperau ca favoritele să-și ia revanșa după înfrângerea categorică din tur, când au pierdut la o diferență de 6 goluri.

Echipa Sandei Soare a avut un reviniment și au reușit să egaleze situația pe tabela de marcaj, 14-14 și 15-15. Elevele lui Roșca și-au revenit și au refăcut diferența de 4 goluri, pe care aveau să o aibă și la final, după ce Alina Vătu a marcat la ultima aruncare de la 7 metri.

Pentru Dunărea Brăila au marcat: Alina Vătu -4 goluri, Cătălina Preda -4, Elena Dache -3, Nicoleta Tudor -3, Diana Axinte -3, Diana Munteanu -2, Elena Manea -2, Iryna Shutska -1, Nicoleta Safta -1 și Ana Maria Berescu -1. Au mai jucat: Gabriela Dobre – 10 intervenții, Marina Razum – o intervenție și Natasha Krnic.

CSM Galați a rămas pe ultimul loc, cu 5 puncte și se bate pentru evitarea retrogradării directe cu CSU Cluj Napoca, care are 6 puncte.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry