Ilie Nastase si Anghel Iordanescu – candidații UNPR la alegerile europarlamentare

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu – candidații UNPR la alegerile europarlamentare

 

 

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, 2 martie 2019, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din regiunea II Sud-Est care s-a desfășurat la Constanța. Pe agenda întâlnirii s-au aflat teme precum: reorganizarea UNPR, alegerile pentru Parlamentul European și actualitatea politică.

Gabriel Oprea a anunțat că Ilie Năstase și Anghel Iordănescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare. De altfel, cele două mari stele ale sportului românesc și internațional au participat la reuniunea de la Costanța.

Suntem deosebit de onorați să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioți români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai țării noastre, care au susținut și au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte țara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimiși de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români și nu au făcut altceva decât să ne denigreze țara. Îi cunosc pe acești doi bravi români de foarte multă vreme(…)Ei sunt oamenii care trebuie votați, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!”, a declarat președintele UNPR.

Acesta a declarat, totodată, că UNPR își propune să obțină 10% la alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry