HC Dunărea poate termina sezonul pe locul 7, dacă câștigă ultimele 3 meciuri!

HC Dunărea poate termina sezonul pe locul 7, dacă câștigă ultimele 3 meciuri!

 

 

Dunărea Brăila a învins joi seara pe CSU Cluj Napoca și speră la evitarea barajului. Partida a fost și un duel al golgheterelor din Liga Florilor, câștigat de Alina Czeczi autoare a 13 goluri pentru Dunărea Brăila.

Fetele de la HC Dunărea Brăila au primit câteva zile de vacanță în perioada Sărbătorilor Pascale. La sfârșitul acestei săptămâni urmează un nou examen dificil pentru fetele lui Aurelian Roșca, în deplasare la CSM Slatina.

Echipa brăileană va înfrunta pe CSM Slatina, în sala LPS Slatina, un meci în care fetele lui Roșca se vor revanșa după înfrângerea din tur. Apoi în Sala Polivalentă Danubius din Brăila va veni Gloria Bistrița, care etapa trecută a ținut în șah până pe final pe CSM București, și a pierdut la limită. Ultima etapă poate fi decisivă pentru evitarea barajului. HC Dunărea va juca la Buzău, cu SCM Gloria Buzău, o altă echipă care are ca obiectiv salvarea de la baraj, după ce au avut un start de campionat foarte bun.

Pentru HC Dunărea și meciul de pe teren propriu va fi infernal. Adversara din penultima etapă este ocupanta locului 3, care nu-și permite pași greșiți în lupta pentru o medalie.

Așadar, pentru handbalistele de la Brăila seria de meciuri vitale începe sâmbătă, 4 mai, la ora 11.00, în direct la TVR HD, când va încerca să obțină o victorie la 3 goluri diferență, sau la două dar cu cel puțin 22 de goluri marcate, în fața celor de la Slatina.

 

Transferuri care să aducă echipa în primele 5 poziții, în campionatul viitor

 

Cu un buget foarte bine conturat, conducerea clubului a pregătit surprize mari în ceea ce privește transferurile, menite să aducă HC Dunărea în primele 5 poziții ale clasamentului, în viitorul sezon competițional.

Bugetul acordat clubului HC Dunărea asigură finanţarea corespunzătoare a acestuia până la finalul anului 2019. În cuprinsul bugetului pe acest an, peste 800.000 lei sunt venituri din surse proprii. În ultimii patru ani, veniturile din surse proprii au crescut procentual, de la 5% în anul 2016, până la 20% din total buget pe anul 2019. Această creştere se datorează planului de marketing al clubului şi comunicarea prin care am reuşit să atragem alături de noi foarte mulţi parteneri din mediul privat. Dacă scădem taxele şi impozitele plătite către bugetul de stat, mai mari de 7 ori decât anul trecut, şi veniturile proprii crescute anul acesta, în suma totală de 1,5 milioane lei, constatăm că bugetul este de 3,5 mil. lei, adică aproximativ 745.000 euro. Bugetul clubului pentru acest an fiscal este de aproximativ 1.060.000 euro, iar alte cluburi din Liga Naţională de handbal au un buget de 3,5 mil. euro – CSM Bucureşti – Secţia de Handbal, 1,4 mil. euro Rm. Vâlcea. În aceste condiții, am reușit totuși să purtâm discuții cu jucătoare valoroase, care își doresc să facă performanță în clubul nostru. Vom avea transferuri de mare impact, care sunt convins că vor propulsa echipa acolo unde îi este locul, în fruntea clasamentului”, a declarat președintele Clubului HC Dunărea, George Caranica.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry