HC Dunarea se alatura campaniei “Bogdi invinge tumora”

HC Dunarea se alatura campaniei “Bogdi invinge tumora”

 

 

Jucatoarele de la HC Dunarea Braila nu au ramas indiferente la campania dusa in presa locala si pe Facebook de parintii lui Bogdan Ioan Popa. Baietelul, in varsta de numai 3 ani, a fost diagnosticat cu TUMORA PE FICAT CU METASTAZE STADIUL 4.

Capitanul echipei, Alina Vatu a decis sa isi aduca contributia printr-un gest extraordinar. Handbalista si-a scos la licitatie tricoul!

“Ma alatur acestui suflet minunat si imi scot la licitatie tricoul de vicecampioana. Hai si tu alaturi de Bogdi. Licitația începe de la suma de 200 lei si se incheie dupa meciul de sâmbătă împotriva celor de la SCM Craiova. Haideti sa fim alaturi de Bogdi asa cum o sa fie si intreaga echipa de la HC Dunărea Brăila, banii strânși de fete o sa ii adaug la banii stransi din licitația tricoului”, a declarat handbalista.

Mai mult, in calitate de capitan al echipei, Alina Vatu le-a mobilizat pe jucatoare, astfel incat fiecare din ele sa doneze, atat cat considera ele, in contul parintilor lui Bogdi.

“Fericirea unui copil de trei ani, care merita sa traiasca, m-a inspirat sa ma alatur acestei campanii. La o varsta atat de frageda, a ajuns sa aiba aceasta boala si nu merita sa ne paraseasca atat de repede. Am vorbit cu fetele si am hotarat ca alaturi de banii care or sa vina de la licitatia tricoului, sa punem toate, fiecare cat isi permite si sa-i depunem in contul lui Bogdan”, a declarat pentru Jurnalul de Braila, Alina Vatu.

In doar doua zile, cu ajutorul unor oameni deosebiti, care sunt alaturi de parintii lui Bogdi, in contul baietelului s-au strans peste 41.000 €.