Dragomir: “Am devenit viral pe internet, din pacate, la nivel national!”

Dragomir: “Am devenit viral pe internet, din pacate, la nivel national!”

 

 

Primarul municipiului Braila, Marian Dragomir considera ca societatea ar trebui sa se axeze mai mult pe problemele care nasc discutii, si mai putin pe discutiile in sine. Acesta a facut referire la cazul celor doi angajati ai societatii MICATIS, care aruncau frizura asfaltica intr-o groapa plina cu apa, mai exact la felul in care s-a interpretat reactia lui, ca sef al municipiului.

“In cazul persoanelor care au aruncat frizura asfaltica in acele gropi, am devenit viral pe internet, din pacate, la nivel national. M-au sunat de la trei televiziuni nationale pentru acel eveniment nefericit. Daca societatea nu ar fi luat masurile necesare, ce credeti ca s-ar fi intamplat? Daca ar fi stiut la timp ca acei muncitori au primit o dispozitie sa arunce frizura in gropi fara apa, ar fi fost un alt subiect. Dar intotdeauna se mai intampla ca factorul uman sa dea nastere unor evenimente pe care nimeni nu le doreste, sau nu le poate controla, decat in momentul in care ele apar. Pentru ca exista si latura imprevizibila a unor persoane care lucreaza la diferite societati sau institutii”, a declarat primarul Marian Dragomir.

In cazul soferului de autobuz, prins la volan, sub influenta bauturilor alcoolice, primarul a fost mult mai transant in declaratii. Daca in primul caz este vorba doar despre o groapa, acum se pune problema unor vieti omenesti, puse in pericol de un individ iresponsabil.

“Cum ati reactiona dumneavoastra, ziarist, sau cetatean, vis-a-vis de aceasta situatie. Cum ati reactiona dumneavoastra, daca ati fi primar, sau parinte al unui copil intr-un autobuz, condus de o persoana in stare de ebrietate. Va imaginati care ar fi putut sa fie urmarile? Nici acea persoana nu mai lucreaza la Braicar, din ceea ce am inteles de la conducatorul societatii. Sunt anumite momente cand, si primarul, ca orice om, are trairile lui. Cand vedeti ca o persoana in stare de ebrietate conduce un autobuz, cu calatori, nu poti sa te abtii uneori, sa spui ceea ce gandesti de fapt. Insa la Braicar sa stiti ca exista si soferi de o inalta tinuta morala, cu calitate profesionala, onestitate. Sunt si astfel de oameni, foarte multi sunt. Dar, orice padure trebuie sa aiba uscaciunea ei”, a declarat Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry