HC Zalău nu se va prezenta la meci! Echipa brăileană se va adresa comisiilor de specialitate din cadrul FRH!

Meciul de astăzi contând pentru Turul 3 din Cupa României la handbal feminin nu se va mai disputa din cauza neprezentării echipei adverse. În această dimineață s-a primit informarea din partea clubului HC Zalău invocând motive ”obiective” că nu se va prezenta la meci.

De asemenea, având în vedere efortul organizatoric impus de planificarea unei partide oficiale, clubul de handbal Dunărea Brăila a irosit fonduri, întrucât a întreprins toate activităţile precursoare evenimentului.

Ne vom adresa comisiilor de specialitate din cadrul Federației Române de Handbal pentru a dispune în sarcina clubului neprezentat a tuturor cheltuielilor pe care le-am întreprins pentru un meci care în final nu se va disputa.

Sperăm că această atitudine a clublului din Zalău este doar o alegere nefericită de moment şi nu regula după care îşi prioritizează propria activitate şi propriile obiective. Fairplay-ul implică respect pentru regulile competiției şi, mai cu seamă pentru adversari, arbitri, spectatori şi culorile echipei, spiritul de echipă, de solidaritate, cultivă comportamentul sportivului de acceptare în demnitate a înfrângerii, de modestie în cazul victoriei

,se arată în comunicatul de presă transmis de echipa brăileană.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry