Întors cu mâna goală de la Slobozia, Dragoș Chiriță visează la prima iubire – HC Dunărea

Întors cu mâna goală de la Slobozia, Dragoș Chiriță visează la prima iubire – HC Dunărea

 

*Dragoș Chiriță a dat în judecată de două ori clubul HC Dunărea Brăila! Primul proces l-a pierdut, iar acum încearcă să se întoarcă la club! Instanța va stabili dacă decizia de concediere a fost nedreaptă

 

 

După ce postul pe care îl ocupa a fost desființat de către Consiliul de Administrație al clubului HC Dunărea, Dragoș Chiriță i-a dat în judecată pe aceștia și a plecat în căutarea de noi oportunități. Norocul nu i-a surâs la Slobozia, unde și-a petrecut o bună parte din vacanța de vară. Președintele HCM Slobozia a ajuns la concluzia că nu poate colabora cu el, după ce i-a expus lui Chiriță care i-ar fi atribuțiile de serviciu.

Am avut o discuție vis-a-vis de o posibilă colaborare. A venit prin vară să mă întrebe dacă am putea să colaborăm. Eu am fost deschis. Orice persoană care ar putea aduce un plus de valoare este binevenit, în condițiile în care consultăm și bugetul(…)Din punctul meu de vedere suntem două persoane care avem păreri diferite și atunci am considetar că nu are rost să facem un contract, ca după o lună de zile, sau două luni să-l reziliem și să ajungem în alte discuții. Mai bine nu facem de la început nimic”, a declarat, pentru Jurnalul de Brăila, Nicolae Goidea – președintele clubului HCM Slobozia.

Chiriță a dat în judecată de două ori clubul HC Dunărea Brăila, însă primul atac a fost un eșec. Tribunalul Brăila a respins acţiunea ca inadmisibilă și l-a obligat pe reclamant să plătească pârâtei suma de 1500 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

În actualul proces, care se află în desfășurare, cu privire la decizia de concediere a lui Dragoș Chiriță, din funcția de director sportiv-executiv, prin desființarea postului, acesta speră să-și recâștige funcția pentru care încasa o sumă frumușică.

Problema salarizării a fost discutată și la Slobozia, unde se pare că Dragoș Chiriță nu ar fi fost încântat de oferta clubului.

El probabil că avea ceva așteptări, pentru că la un moment dat am discutat și vis-a-vis de partea financiară, eu i-am oferit o anumită sumă, apoi am aflat de la alte persoane că nu prea era mulțumit, dar eu atât aș fi putut să-i ofer, în cazul în care am fi semnat un contract(…) Eu am viziunea mea, el are viziunea lui. Deci nu a existat un contract, asta este cert, au fost discuții, tatonări și discuții despre proiectele pe care eu le am, modul lui de implicare și ce anume ar trebui el să facă. Cam aici ne-am împotmolit”, a adăugat Goidea.

Primul termen în dosarul actual este stabilit pe data de 28 noiembrie. Chiriță va trebui să-i covingă pe judecători că decizia de concediere este una nedreaptă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry