Fără cuvinte! Reacția unui medic în fața unor oameni care nu mai îndurau frigul!

Fără cuvinte! Reacția unui medic în fața unor oameni care nu mai îndurau frigul!

 

 

Octavian Georgescu este medic primar chirurg la secția de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă din Spitalul Județean de Urgență Brăila de peste 35 de ani. De asemenea el este președintele Cartel Alfa filiala Brăila.

Georgescu a fotografiat și postat pe Facebook doi tineri care dormeau în intrarea principală a spitalului.

„De ceva vreme, în Spitalul Județean s-a deschis «Secția de noapte fără paturi». Asta e posibil prin ineficiența serviciului de pază, indiferența administrației spitalului și complicității unor angajați. 30 octombrie 2018. Oameni ai străzii dormind în holul de la intrarea principală a Corpului B”, a scris medicul Octavian Georgescu pe o rețea de socializare.

Conducerea Spitalului Județean a dispus o anchetă internă pentru a verifica situația, deoarece ”chiriașii” au pus în pericol siguranța și integritatea actului medical, fiind foarte aproape de Secția de Terapie Intensivă.

”Acești nefericiți ai sorții pot fi purtători de paraziți, de microbi deosebit de agresivi, care nu au ce căuta într-un spital, ca urmare a indiferenței și oportunității politice a unei administrații ineficiente. Cea mai slabă echipă managerială din ultimii 20 de an”, a continuat Georgescu.

Cert este că nimeni nu s-a arătat îngrijorat de soarta acestor nefericiți sau de motivele care i-au împins să-și găsească refugiu în holul spitalului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry