Jucăm în final four! Corona Brașov – Dunărea Brăila, scor final 26 – 28!

Handbalistele de la Dunărea Brăila au câștigat astăzi în deplasare cu scorul de 26 – 28 (13-16), partida împotriva echipei Corona Brașov din sferturile de finală ale Cupei României. Astfel, Brăila s-a calificat în final four-ul Cupei României Răureni.

 “Sunt mulțumit doar de rezultat, de ceea ce am jucat, nu. Am ratat foarte mult, am avut paisprezece situații de unul la unul cu portarul pe care nu am reușit să le concretizăm. În momentul în care conduci cu șase goluri în prima repriza și lași ca adversarul să vină peste tine, să te domine, normal că jocul intră într-o altă ipostază. Și ați văzut că până la sfârșit ne-am chinuit, dar am bătut. Vreau să felicit echipa Corona pentru că și-a jucat șansa până la capăt. Este o echipă tânără, o echipă de perspectivă, doresc din tot sufletul ca sezonul viitor să ne întâlnim în prima ligă, în liga națională, pentru că avem nevoie de echipe de genul acesta cu public atât de cald cum este cel de la Brașov și cunoscători de aur. Pentru noi a fost un meci dificil pentru că am avut paisprezece jucătoare care au fost plecate la loturile naționale, plus eu, a fost o perioadă în care nu prea am lucrat împreună, lucru care s-a văzut. Sperăm să rezolvăm problemele pe care le-am avut pentru că duminică avem un meci foarte greu cu Baia Mare și este o competiție pe care noi o tratăm cu maximă seriozitate. E o șansă în plus să ajungem în Cupele Europene, suntem în final four, așteptăm tragerea la sorți și de acum ne concentrăm pe campionat deoarece mai avem multe etape și trebuie să jucăm mult mai bine pentru a putea spera la o poziție acolo sus care să ne dea o șansă în plus să mergem în Cupele Europene. În Brașov este o atmosferă foarte frumoasă, un public foarte călduros, unul cunoscător de handbal împreună cu galeria care a venit de la Brăila, au făcut o atmosferă extraordinară. Cred că în special fetele de la Brașov au simțit acest lucru pentru că le-au împins de la spate. Așa cum am zis, ne dorim să ne întâlnim în sezonul următor în prima ligă” a declarat Costică Buceschi, antrenorul principal “Dunărea” Brăila.

Au marcat pentru Brăila: Udriştioiu A. (5),  Quintino J. (4), Liscevic K. (3), Lupei. C (3) Gonzales M. (3). Lavko J. (3), Shmelzer M. (3), Venancio L. (2), Kanaval M. (2).

”Ne așteptam să fie un meci greu, nu ne-am subestimat adversarul, dar mă bucur că am câștigat. Totuși mi se pare că am avut prea multe ratări, cred că din cauza lipsei de concentrare. Sper să remediem acest lucru pe viitor pentru că ne poate costa. Mă bucur că suntem în final four, ne pregătim pentru meciul cu Baia Mare de acasă și sperăm s-o ținem tot așa, din victorie în victorie” a declarat Elena Șerban, portar “Dunărea” Brăila.

Următorul meci pentru Brăila va fi în campionat, pe data de 12 martie, pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare.  

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry