Jucătoare nouă la HC Dunărea Brăila! Francielle Gomes da Rocha va îmbrăca tricoul brăilean pentru următoarele două sezoane

Francielle Gomes da Rocha va îmbrăca tricoul echipei HC Dunărea începând cu sezonul următor și va evolua pe postul de coordonator alături de Ana Paula Rodrigues dar și de tânăra Andreea Sandu.

În vârstă de 28 de ani, Francielle a cunoscut deja continentul european aceasta evoluând două sezoane la echipa Hypo Niederösterreich Viena, grupare cu care a câștigat de două ori cupa în Austria.

Încă de la tineret aceasta a fost remarcată pentru viteza și tehnica aparte pe care o are atunci când își depășește adversarul. În 2010, pe când era la naționala de tineret a Braziliei, da Rocha a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret.

“Sunt foarte fericită să vin în România și să evoluez în unul dintre cele mai bune campionate din lume. Vreau să profit la maximum de această oportunitate, să-mi arăt munca, să contribui la rezultatele echipei. Mă bucur că o să am langă mine o echipă care o să mă ajute să mă acomodez și împreună cu fetele dar și cu antrenorul vom avea un sezon minunat și vom lupta să ne atingem obiectivele”

, a declarat Francielle da Rocha.

“Francielle da Rocha a semnat cu echipa brăileană un contract valabil pe două sezoane. Am urmărit-o de foarte mult timp și este o jucătoare creativă la nouă metri care excelează prin pătrunderi și este foarte sigură pe ea atunci când aruncă la poartă. Are o tehnică aparte față de alte jucatoare, cu rupere de ritm și schimbări de direcție care amețește apărarea adversă. Ne bucurăm că am reușit să o aducem la Dunărea Brăila. Sperăm să se adapteze bine și să își arate valoarea”.

, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica

Da Rocha mai are în palmares două medalii de aur în cadrul campionatului Pan American și o medalie de aur la Jocurile Sud Americane; o medalie de aur la Jocurile Pan Americane.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry