Larissa Araújo a semnat cu HC Dunărea Brăila!

Larissa Fais Munhoz Araújo evoluează pe postul de extremă stânga și vine la Brăila din postura de medaliată cu bronz la EHF European League. Larissa se află în România din 2017 și știe foarte bine campionatul intern.

Pe plan internațional handbalista a evoluat în competițiile europene alături de echipa din Ungaria, Érd HC dar și alături de CS Măgura Cisnădie. În acest sezon ea a evoluat la Minaur Baia Mare.

Aceasta are în palmares o medalie de bronz obținută la Jocurile Olimpice pentru tineret și totodată deține și medalia de aur în Campionatul Pan American.

Aștept cu nerăbdare să mă alătur sezonului viitor echipei. Va fi al cincilea an al meu în România și sunt fericită să rămân în țară și să joc într-una dintre cele mai puternice ligi. Brăila a format o echipă competitivă pentru sezonul următor, cu ambiții mari și va lupta pentru o poziție bună în ligă. Vreau să mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată și pentru faptul că s-au gândit la mine pentru a face parte din acestă echipă”, a declarat Larissa Araújo.

De când se află în campionatul din România, Larissa a obținut o medalie de bronz în 2018 iar în acest sezon se lupta din nou pentru medalii, echipa sa aflandu-se pe podiumul Ligii Naționale. Araújo este componentă a naționalei Braziliei și se află pe lista lărgită a echipei pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

“Larissa este o jucătoare care cunoaște foarte bine Liga Națională. Aceasta evoluează de câteva sezoane aici, s-a acomodat repede în România și pe la toate echipele, la care a fost, a dat randament. Ne bucurăm că am reușit să o aducem la Brăila. Este o fată muncitoare și ambițioasă care cu siguranță va pune umărul la realizarea obiectivelor pentru sezonul următor”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry