O altă înfrângere pentru HC Dunărea! Conducerea va fi nevoită să ia în calcul sancționarea jucătoarelor!

Începutul de an nu a fost deloc favorabil echipei HC Dunărea Brăila. Conducerea clubului va fi nevoită să ia măsuri drastice, care vor merge inclusiv până la sancționarea unor jucătoare, dacă echipa nu își va reveni în teren.

HC Dunărea Brăila a disputat sâmbătă, 29 ianuarie 2022, etapa a XIII a a Ligii Florilor MOL, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012, în Sala Sporturilor din Mioveni. Scorul la finalul primei reprize a fost 16 – 13, iar partida s-a încheiat cu scorul de 30 – 27.

Au marcat pentru Brăila: Udriștioiu(1), Quintino (2), Araujo L. (6), Rodrigues (12), Gomes Da Rocha (3), Sazdovska J. (2), Epureanu S. (1).

”Nu am reușit să câștigăm deși ne-am dat toată silința. Mioveniul a avut un start de meci bun, a deschis scorul bine și a fost superioară când a venit vorba de joc unul la unul. Deși am avut și noi șanse, echipa adversă a fost peste. E din ce în ce mai greu, meciurile par a fi mai grele, ceea ce demonstrează că suntem într-o ligă puternică”,

a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Morten Souback.

Din păcate, căpitanul echipei, Aneta Udriștioiu, a suferit o accidentare la începutul partidei și nu a mai putut continua. După aceasta etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Dacia Mioveni a reușit să ne surprindă astăzi. Am avut căderi, ridicări și greșeli. Suntem conștiente că se putea și mai bine. Nu pot să zic ce anume a mers rău astăzi, am încercat să facem un meci bun însă Mioveniul a avut noroc”,

a declarat Ana Caraman, portar HC Dunărea Brăila.

Odată cu această etapă se încheie turul competițional, prima etapă din retur fiind programată pe data de 5 februarie 2022, atunci când HC Dunărea Brăila va efectua o nouă deplasare, de data aceasta la Zalău, urmând ca echipa brăileană să revină în Sala Polivalentă pe data de 10 februarie 2022, când va întâlni CS Minaur Baia Mare. 

Conducerea clubului le mulțumește celor care le-au fost alături la această partidă, atât fizic cât și online și îi îndeamnă să ofere în continuare sprijin echipei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry