O parte din încasările Festivalului de Arte Marțiale vor merge către Mureșan Florin! Povestea tragică a unui campion!

Mureșan Florin este caracterizat de colegi drept un om care ”valorează cât 1000 de centuri negre”. Este campion mondial, european și național la Karate tradițional. Un sportiv, care apare o dată la o sută de ani, are nevoie de ajutorul nostru.

În 2020 Florin a suferit un accident. Sportivul și-a fracturat coloana și a rămas paralizat de la gât în jos. Astăzi, Florin trece printr-un greu proces de recuperare care îl consumă fizic și financiar.

”Iar noi, cei din spatele ???????????? ?? ???? ????̦???? ??? ???̆???, vrem să îi fim alături. În calitate de colegi, dar mai ales, în calitate de oameni, ne propunem să donăm o parte din banii obținuți prin vânzarea biletelor, cauzei lui Florin. Și tu poți fi alături de el!

Dacă vrei să te bucuri de un show de arte marțiale spectaculos și să faci și o faptă bună, te invităm alături de noi la Gala Best of The Best”, au transmis organizatorii Festivalului de Arte Marțiale din Brăila.

Evenimentul va avea loc pe data de 10 septembrie, la Sala Polivalentă din Brăila.

???? ???? ?? ??? ???? îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea. Sute de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate.
Festivalul de Arte Marțiale este organizat de Asociația Tokon Dojo, împreună cu Federația Română de Karate Tradițional, cu sprijinul Primăriei Brăila și a Consiliului Județean Brăila.

Evenimentul este dedicat pasionaților de sport în general, dar mai ales a sporturilor de disciplină și contact. Aceasta este prima ediție a evenimentului, iar organizatorii îi încurajează pe toți cei care vor să participe să achiziționeze bilete cât mai repede deoarece locurile sunt limitate.


CITEȘTE MAI MULT


Pentru a putea achiziționa bilete la Festivalul de Arte Marțiale – Gala Best of Best, spectatorii vor avea la dispoziție atât puncte fizice, dar și soluții de achiziție online.

  • Sala Polivalentă Brăila, de Luni până Vineri între orele 16:30 – 19:30;
  • Alle Beauty Studio din Brăila Mall;
  • Sala de Fitness Max Fit de pe strada George Coșbuc din Galați.

Ești pregătit să vezi cine va ieși câștigător dintre un Viking însetat de luptă corp la corp și un luptător care provoacă daune uriașe cu fiecare lovitură?

Rezervă-ți locul în sală aici: https://bit.ly/bilete_gala

Florin Mureșan este și inspector în cadrul structurii Servicii Asociate de Securitate Specială, aparținând Penitenciarului Arad. Dacă vrei să îl susții direct în lupta sa cu recuperarea, poți dona și în contul următor (exclusiv pentru sume în RON):

  • CONT ÎN LEI – RO90BTRLRONCRT0125847001 – TITULAR CONT – Mureșan Florin Paul