Doi polițiști, aflați în timpul liber, au prins un hoț, în Grădina Mare! Tânărul era ”specializat” în furtul din benzinării!

La data de 23 august, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale, au identificat și reținut pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt.

În fapt, la data de 23 august, tânărul în vârstă de 26 de ani, ar fi sustras din incinta a două stații de carburanți de pe raza municipiului Brăila, țigări în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

În urma activităților efectuate, polițiștii l-au identificat la scurt timp pe tânăr și au recuperat și predat reprezentantilor societății bunuri în valoare 4.360 de lei.

Față de bărbatul în cauză, la data de 24 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Azi noapte, 25 august, în jurul orei 00:10, doi polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, aflându-se în timpul liber, au observat în incinta unei stații de carburanți de pe raza municipiului Brăila, un tânăr care a sustras băuturi alcoolice, după care a fugit în Grădina Publică. Cei doi polițiști au urmărit și imobilizat tânărul până la sosirea unui echipaj de poliție aflat în serviciu”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Brăila. 

În cazuă a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry