Pivotul brazilian al HC Dunărea Brăila, Tamires Morena Lima de Araujo, a fost confirmată cu noul coronavirus!

Handbalista nu se află în aceste zile în România, ea fiind plecată în Brazilia de când a fost suspendată activitatea competițională din România.

Dacă în cele din urmă se va decide reluarea competițiilor handbalistice, revenirea ei în România este imposibilă în perioada imediat următoare. Pivotul echipei brăilene a fost una dintre jucătoarele care au criticat decizia FRH de a încerca să încheie sezonul competițional pe teren.

Tamires Morena, va împlini 26 de ani, pe 16 mai, și a venit în vara anului trecut la HC Dunărea Brăila. Ea este componentă a naționalei Braziliei, cu care a obținut deja calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiție amânată pentru anul 2021.

Galeria HCDB este alături de Tamires.

Aceștia au postat un mesaj pentru jucătoarea noastră exact la intrarea de la Sala Polivalenta Danubius: “Tamires, seja forte” (Tamires, fii puternica) este mesajul băieților din galerie pentru pivotul nostru.

Întreaga echipa de la HC Dunarea Braila, de la jucătoare la staff administrativ, este alături de Tamires în aceasta perioada grea pentru ea.

Îi dorim însănătoșire grabnică și să o revedem din nou în Polivalenta cu zâmbetul pe buze și cu bucurie în suflet, atunci când înscrie goluri pentru HC Dunarea”, a fost mesajul postat de conducerea clubului HC Dunărea Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry