Sala de forță a clubului HC Dunărea Brăila este complet mobilată și utilată! Au sosit și ultimele aparate!

Conducerea clubului a anunțat astăzi că au sosit și ultimele aparate pentru noua sală de forță amenajată în cadrul Sălii Polivalente. Investițiile depășesc suma de 150.000 de euro, iar fondurile au venit din partea sponsorilor.

Președintele clubului, Adrian Manole, spune că a ales să construiască propria sală de forță, costurile fiind considerabil mai mici și amortizate în timp, prin renunțarea la abonamentele pe care jucătoarele erau nevoite să le facă la diferite săli din municipiul Brăila.

”Am făcut investiții serioase, am schimbat fața magazinului de prezentare, am modernizat vestiarele, dar punctul forte îl reprezintă sala de forță, una modernă, unde putem să ne pregătim cât mai bine pentru sezonul următor, unul pe care ni-l dorim mai bun decât cel precedent. Avem un cabinet medical modern, vestiare renovate”, spune președintele clubului, Adrian Manole.

În urma investițiilor făcute de club, antrenorul a hotărât să renunțe la cantonamentul din acest an, jucătoarele urmând să se antreneze acasă, cu toate resursele pe care clubul le pune la dispoziția lor.

HC Dunărea va juca în turul al doilea al EHF European League cu Valur din Islanda, pe 23 sau 24 septembrie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, la Brăila, pe 30 septembrie sau 1 octombrie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry