SCM Craiova – HC Dunărea Brăila, scor final 27  – 27

Astăzi, 18.05.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXIV a a Ligii Florilor MOL, în deplasare, împotriva echipei SCM Craiova. Scorul la pauză a fost 15 – 16 pentru echipa brăileană, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor final 27 – 27.

Au marcat pentru Brăila: Tamires M. (1), Araujo L. (3), Kurtovic A. (6), Balog (Safta) N. (1), Sazdovska J. (4), Mihai M. (4), Gomes Da Rocha F. (8)

”În primul rând aș vrea să felicit ambele echipe. Atât noi, cât și Craiova, din păcate, am avut foarte multe probleme sezonul acesta și cu toate acestea am încercat să dăm tot ce am avut mai bun. Am jucat fără 7 jucătoare principale, ceea ce a fost foarte greu, mai ales în ultimele 3 meciuri pe care le-am avut. Până la urmă, acest rezultat de egalitate este bun și cred că am arătat un joc bun, un joc în care am pus suflet și chiar dacă s-au mai făcut greșeli, per total a fost un meci frumos. Mă bucur că nu am pierdut meciul și trebuie să pregătim ultimele 2 etape astfel încât să luăm mai multe puncte și să terminăm sezonul cu bine”, a declarat Neven Hrupec, antrenor principal HC Dunărea Brăila. 

După acestă etapă, HC Dunărea Brăila se menține pe locul 9 în clasamentul Ligii Florilor Mol, cu 35 de puncte.

”Puteam câștiga acest meci dar având în vedere că avem multe jucătoare accidentate, scorul la egalitate este unul bun. Încercăm să urmăm întocmai indicațiile antrenorului nostru și să închidem mai mult mijlocul. Am câștigat un punct important. Puteam chiar să luăm cele trei puncte însă sunt bucuroasă și cu acest scor, 27-27, în condițiile în care nu avem formula completă de jucătoare. Am dat tot ce am putut mai bun pe teren. Facem tot posibilul să terminăm acest sezon onorabil”, a declarat Maysa Pessoa, portarul echipei HC Dunărea Brăila.

Următoarea etapă este programată pe data de 26 Mai 2022, tot în deplasare, când HC Dunărea Brăila va întâlni echipa SCM Slatina, meci care va conta pentru etapa a XXV a. Ultima etapă, a XXVI a, este programată duminică, 29 Mai 2022, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry