Se contureaza frumos echipa! Vezi aici cine este noul portar la HC Dunarea

Se contureaza frumos echipa! Vezi aici cine este noul portar la HC Dunarea

 

Dupa ce ne-a tinut in suspans o buna perioada de timp, conducerea clubului HC Dunarea a demonstrat ca asteptarea suporterilor a meritat. Echipa care se contureaza frumos promite un sezon exceptional, pe care toti il asteptam cu sufletul la gura.

 

Portarul nationalei Croatiei, MARINA RAZUM, vine la Dunarea Braila

Marina Razum, in varsta de 25 de ani, a evoluat timp de 7 ani la echipa croata RK Lokomotiva Zagreb, cu care a cucerit Challenge Cup.  De asemenea, a castigat eventul in Croatia cu Lokomotiva Zagreb.

In cariera sa, Marina a avut numeroase selectii la echipa nationala a Croatiei cu care de altfel a si participat la Campionatul European din Suedia.

 „Dupa un an petrecut in Romania pot spune ca Liga Nationala este una puternica iar acest lucru este benefic oricarui jucator.  Ma bucur ca am ajuns la o intelegere cu cei de la Dunarea Braila. Ma bucur ca fac parte dintr-un grup nou si cu siguranta ma voi acomoda repede. Voi muncii foarte mult si sper sa evoluez cat mai bine. Pentru mine este foarte importanta unitatea grupului pentru a putea avea rezultate notabile. Abia astept sa cunosc publicul brailean si ii astept pe toti la sala sa sustina echipa”, a declarat noul portar al Dunarii Braila, Marina Razum.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry