Video: Dupa doi ani de mandat, Boboc ii cere demisia lui Dragomir

VIDEO: Dupa doi ani de mandat, Boboc ii cere demisia lui Dragomir

 

 

Au trecut doi ani de la alegerile locale, iar opozitia considera ca primarul Marian Dragomir nu a demonstrat ca este un bun manager al Brailei.

Liberalul Catalin Boboc a sustinut o conferinta de presa pentru a evalua activitatea edilului, in cei doi ani de mandat, din pozitia de fost candidat la Primaria orasului.

“Acum suntem in situatia in care putem trage o linie. Cred ca atunci cand un oras isi alege un primar, isi alege un om care sa puna niste oameni, care sa administreze de zi cu zi orasul, sa-i puna la treaba. Asta insemnand inclusiv a schimba oameni care poate nu au avut pana acum rezultate si a le da acelora parghiile necesare sa-si desfasoare activitatea si aici ma refer la lucrurile simple, de zi cu zi, ale Primariei.(…)Am observat cu totii cum, Marian Dragomir incearca sa se implice direct, spre exemplu in deszapezire, mergand la patru dimineata si urmarindu-i pe cei care fac deszapezirea.(…) Din punctul meu de vedere, mi-as dori ca la ora aia, primarul Dragomir sa se odihneasca, astfel incat dimineata, ziua, la Primarie, sa gandeasca lucruri majore. Pentru ca de urmarit niste oameni care fac deszapezire, cred ca se pot ocupa foarte multi oameni, pe care i-am putea angaja pus si simplu, cu un salariu. Nu ar trebui sa-i alegem si sa le dam un mandat de patru ani”, a declarat Catalin Boboc.

 

 

 

Vicepresedintele PNL, Catalin Boboc considera ca primarul municipiului Braila, Marian Dragomir ar trebui sa-si dea demisia. In acest sens, liberalii s-au mobilizat in strangerea de semnaturi, avand ca scop realizarea unui referendum demiterea primarului si dizolvarea Consiliului Local Municipal.

“Cand de atatia ani nu s-a intamplat nimic, brailenii au ales tot PSD. Adica eu stiu un lucru, e un pricipiu de viata propabil, cand faci de un milion de ori acelasi lucru si nu e in regula, nu poti sa ai alte rezultate, facand aceleasi alegeri in viata.(…)Primarul sa isi dea demisia. Oamenii de onoare, ar trebui sa-si asume astfel de lucruri, a marcat un moment, este in regula, asta este viata, sa stea linistit ca avem 40 de ani, nu avem 80, poate este mai bun in alta parte”, a adaugat liberalul.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry