Spectatori în siguranță la competițiile sportive din acest weekend!

În primul weekend fără restricții sunt programate trei competiții sportive în municipiu și județ. Vorbim despre două meciuri de fotbal și unul de handbal, iar tribunele își așteaptă, la întreaga lor capacitate, spectatorii.

Jandarmii brăileni vor fi alături de cei care vin să-și susțină echipele favorite, pentru a se asigura că fairplay-ul este prezent și în tribune, nu doar în terenul de joc.

Sâmbătă, 12 martie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică la trei competiții sportive, alături de echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila și polițiști locali.

Concret, forțele de ordine vor fi prezente în zona Stadionului Municipal Brăila, cu ocazia disputării meciului din Liga a II-a, dintre echipele AFC 1919 Dacia Unirea Brăila și FC Unirea Dej, în preajma Stadionului Orășenesc Făurei, acolo unde va avea loc meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre CS Făurei și Oțelul Galați, dar și în zona Sălii Polivalente „Danubius” din municipiu, cu ocazia meciului de handbal din cadrul Ligii Florilor MOL, dintre HC Dunărea Brăila și CS Gloria Bistriția 2018.

Totodată, reamintim câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor din tribune: să nu introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă, să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, să nu se implice în conflicte de orice natură.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry