Una din cele mai active echipe pe piața transferurilor din primul eșalon feminin – HC Dunărea a anunțat joi un nou transfer!

Una din cele mai active echipe pe piața transferurilor din primul eșalon feminin – HC Dunărea a anunțat joi un nou transfer!

 

 

A îmbrăcat 2 sezoane tricoul Dunării și a câștigat cu titlul de vicecampioană cu Brăila – Bianca Elena Tiron revine la HC Dunărea.

Brăila se acoperă și pe postul de intermediar stânga, acolo unde principalul as din mânecă va fi Bianca Tiron, o jucătoare puternică care face ambele faze, de atac și apărare. Aceasta a semnat un contract valabil pe două sezone și este pregătită să intre pe teren și să lupte pentru HC Dunărea.

Bianca a început să joace handbal la Liceul cu Program Sportiv Iași, avându-l ca antrenor pe Veniamin Lupan. În 2012, alături de LPS Iași, Tiron a cucerit titlul național la categoria Junioare I. Ea a fost convocată în lotul echipei România B, pentru Trofeul Carpați, ediția din 2012, pe când avea doar 17 ani, mai apoi fiind convocată și la naționala A.

Pe lângă medalia de argint obținută cu Dunărea Brăila, aceasta mai are în palmares un titlu de campioană a României în 2014, unul de vicecampioană a României dar și o medalie de aur în Cupa României, ambele în 2015.

Sunt onorată că mi s-a oferit posibilitatea să revin, să joc alături de o echipă puternică și ambițioasă cum e Dunărea Brăila.

Îmi place mult echipa, staff-ul și bineînțeles publicul brăilean care m-a susținut și m-a primit mereu cu încredere și căldură.

Revin cu forța, optimism și cu încrederea ca împreună vom reuși să avem o colaborare bună, cu rezultate.

Brăila, ne vedem la sală!”, a declarat Bianca Tiron.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry