VICTORIE: CSM Slatina – Dunărea Brăila, scor final 21 – 28!

Duminică, 04.12.2022, Dunărea Brăila a disputat a VIII a etapă din sezonul competițional 2022-2023 al Ligii Florilor MOL, în deplasare, împotriva echipei CSM Slatina. Prima repriză a fost câștigată de echipa HC Dunărea Brăila, cu scorul de 6 – 12, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 21  – 28, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.    

Au marcat pentru Brăila: Gomes Da Rocha F. (7), Gonzalez M. (2), Lavko J. (3),  Schmelzer M. (5), Liscevic K. (3), Kanaval M. (3), Severin A. (2), Udriștioiu A. (1), Quitino J. (1), Sazdovska J. (1).

 “Am început meciul foarte bine şi ne-am apărat exact, reuşind să închidem toate culoarele celor de la Slatina. Am dat câteva goluri uşoare, atacul mergând foarte bine în prima repriză având o diferenţă de 6 goluri. Lucrul de care îmi era frică şi care din păcate s-a întâmplat a fost avantajul destul de mare care a fost greu de gestionat în primele 10 minute din a doua repriză şi Slatina s-a apropiat la 2 goluri. Dar calitatea individuală a jucătoarelor noastre a făcut diferenţa, nu au mai dat atât de repede mingea să vină adversarele pe contraatac şi faza a doua şi le-am obligat să joace în poziţionale, a făcut ca diferenţa să fie destul de mare iar finalul de meci să fie mai liniştit. Vreau să felicit antrenorul echipei adverse pentru munca depusă la echipă, nu e uşor să joci cu jucătore tinere iar la fiecare final de sezon să plece cele mai bune, are jucătoare de calitate şi pe viitor îmi doresc şi la Brăila să fie mult mai multe jucătoare din România”, a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Costică Buceschi.

După această etapă, Dunărea Brăila ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

“Mă bucur că am început meciul foarte bine, apărarea fiind momentul cheie în acest meci şi ne bucurăm că plecăm acasă cu cele trei puncte. În repriza a doua ne-am relaxat puţin însă ne-am revenit rapid şi am dominat. Urmează să ne pregătim pentru meciul de acasă cu Mioveni şi ne dorim victoria, bineînţeles. Pauza competiţională a fost benefică, am avut meciuri de pregătire şi am muncit foarte mult”, a declarat portarul Dunării, Elena Şerban.

Următoarea etapă este programată în data de 11 Decembrie 2022, acasă, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry