VICTORIE! HC Dunărea Brăila vs. CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud, scor final 26  – 24!

Astăzi, 12.03.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XVII a a Ligii Florilor MOL, pe teren propriu, împotriva echipei CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud. Scorul la pauză a fost 15 – 11, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei noastre, scor final 26 – 24 .

Au marcat pentru Brăila: Tamires M. (7), Araujo L.(7), Rodrigues (3), Balog (Safta) N. (1), Sazdovska J. (2), Coteț M. (2), Jacobsen S. (4).

”Le felicit pe fetele mele pentru că pregătirea a fost foarte dură, în special pentru că după meciul cu Cisnădie am rămas fără încă o jucătoare, Amanda Kurtovic, și am schimbat sistemul cu o zi înainte de meci. Cred că merităm cele trei puncte pentru că fetele chiar au luptat până la final, au jucat cu inima și sunt foarte mândru și fericit”, a declarat Neven Hrupec, antrenor principal HC Dunărea Brăila. 

După această etapă, HC Dunărea Brăila urcă pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”A fost un meci foarte greu, ne bucurăm că am luat aceste trei puncte și mă bucur enorm că am scăpat fără accidentări, acesta este lucrul cel mai important. Deja ne gândim la următoarea etapă, sperăm să facem un meci foarte bun și să nu avem accidentări. Contează foarte mult. De la meciul trecut până la acesta s-a schimbat atitudinea noastră și am lucrat foarte mult la colaborarea între noi. De când am venit de la Cisnădie, am vorbit foarte mult, am comunicat și sperăm la cât mai multe victorii. Le transmit suporterilor să vină la fiecare meci, să nu ne lase la greu, este foarte importantă prezența celui de-al optulea jucător în sală”, a declarat Mirabela – Gabriela Coteț, pivotul echipei HC Dunărea Brăila.

Etapa a XVIII a se va disputa în deplasare în data de 16 martie 2022, împotriva echipei CS Rapid București, urmând ca echipa brăileană să revină în Sala Polivalentă pe data de 20 martie 2022, atunci când va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry