VICTORIE! HC Dunărea, în primele 8 echipe din EHF European League!

Jucătoarele HC Dunărea Brăila s-au impus încă din primele momente ale meciului, în fața echipei Rusia Kuban Krasnodar, iar la pauză tabela arăta scorul de 17-13. Până la final, Brăila a fost pe tot parcursul meciului pe primul loc, iar partida s-a terminat cu scor final 36-32.

Antrenorul echipei HC Dunărea, Neven Hrupec s-a declarat mândru de faptul că a reușit performanța de a scrie istorie în handbalul brăilean. Hrupec a semnat cu campioana Croației, Podravka Koprivnica, iar sezonul viitor va pleca acasă.

Meciul a fost arbitrat de cuplul internațional, Christidi Ioanna si Papamattheou Ioanna din Grecia, iar observatorul partidei a fost Vizitiu Nicolae, din Republica Moldova.

Pentru Brăila au marcat: Czeczi 8, Dache 6, Udriștioiu 5, Dmitrovic 5, Tiron 4, Safta 2, Kanaval 2, Lima de Araujo 2, Milic 1, Sazdovska 1

Victoria de astăzi reprezintă un pas important pentru handbalul brăilean și întărește poziția conducerii clubului, care a dovedit că se poate face performanță, atunci când sunt fonduri necesare pentru a aduce jucătoare de valoare și antrenori pe măsură. Sub conducerea lui George Caranica, întreg Clubul HC Dunărea Brăila nu numai că a înflorit, dar a și demonstrat că handbalul poate pune Brăila pe harta internațională a sportului, cu rezultate extraordinare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry