VICTORIE! HC Dunărea se întoarce acasă cu 3 puncte! CSM Slatina – HC Dunărea Brăila, scor final 20  – 22!

Astăzi, 26.05.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXV a a Ligii Florilor MOL, retur competițional, în deplasare, împotriva echipei CSM Slatina. Prima repriză a fost câștigată de echipa gazdă cu scorul de 12 – 11, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei brăilene, scor final 20  – 22.    

Au marcat pentru Brăila: Lăscăteu D. (1), Mihai M. (1), Fais Munhoz Araujo L. (3), Cotet M. (2), Gomes Da Rocha F. (7), Sazdovska J. (2), Tamires M. (6).

”Sunt foarte importante pentru noi cele trei puncte câștigate. Din nou situația este foarte dificilă pentru noi, am ajuns la Slatina fără Amanda Kurtovic. Pentru a avea progrese trebuie să jucăm cu 3 pivoți, dar am obținut cele 3 puncte așa cum ne doream și vrem să terminăm acest campionat cât mai sus în clasament. Duminică avem ultimul meci, împotriva echipei Mioveni și sper că vom câștiga si vom ieși cu bine din acest sezon dificil, pentru că merităm”, a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 38 de puncte.

”Ne bucurăm că am luat aceste trei puncte și că nu am avut accidentări în acest meci. Ne-am schimbat foarte mult atitudinea în apărare în a doua repriză și cred că asta a făcut să întoarcem scorul în favoarea noastră”, a declarat jucătoarea echipei HC Dunărea Brăila, Mirabela Coteț .

Ultima etapă, a XXVI a, este programată duminică, 29 Mai 2022, la ora 15:30, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry