Victorie pentru HC Dunărea, în deplasarea de la Orleans, cu Fleury Loiret! Scor final 31-25!

HC Dunărea Brăila a obținut cea de-a doua victorie din grupa D a EHF European League, 31-25 (17-12) cu Handbal Fleury Loiret. Echipa pregătită de Neven Hrupec a făcut un joc solid, cu o apărare foarte bună, și s-a instalat la conducere încă din minutul 4.

Echipa brăileană s-a impus mult mai clar decât au făcut-o în meciul tur de la Brăila. Franțuzoaicele au condus doar în două rânduri, 1-0 și 2-1, iar după golul de 3-4 marcat de Udriștioiu nu a mai cedat controlul partidei. În minutul 16 Brăila s-a distanțat la 5 goluri, scor 4-9, iar până la pauză au avut de mai multe oriși 6 goluri diferență. După primele 30 de minute Dunărea conducea liniștitor, cu 17-12, dar diferența putea fi mult mai mare, dacă nu se iroseau mult prea ușor câteva situații de unu la unu cu portarul.

În minutul 37 Brăila s-a desprins prima dată la 7 goluri, scor 13-20, iar în minutul 42 avantajul echipei din Brăila s-a mărit la 8 goluri, scor 17-25. A fost cea mai mare diferență de scor din acest meci. După 20-28 în minutul 48, Brăila a mai scăzut ritmul și Fleury a redus handicapul la 5 goluri, 23-28 în minutul 53. La final HC Dunărea a obținut o victorie la 6 goluri, după cel mai bun joc din acest sezon al echipei lui Hrupec.

Gruparea brăileană a acumulat 5 puncte și este pe locul 3, la un punct în spatele lui Kuban Krasnodar, echipă care va veni la Brăila în ultima etapă, sâmbătă, 20 februarie, atunci când se va decide cea de-a doua echipă calificată în sferturi din grupa D, prima fiind echipa maghiară Siofok.

HC Dunărea Brăila: Șerban -11 intervenții, Nenezic – 2 intervenții – Udriștoiu -7 goluri, Dache -6, Sazdovska -6, Milic -3, Czeczi -3, Dmitrovic -2, Kanaval -2, Tamires de Araujo- 1, Safta -1, Bucur, Zamfirescu, Tiron. Antrenor: Neven Hrupec.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry