VIDEO: O nouă conducere la HC Dunărea! Adrian Manole și Marian Jinca și-au prezentat intențiile cu care au preluat cel mai important club sportiv din Brăila!

Adrian Manole este noul președinte al Handbal Club Dunărea Brăila. La 34 de ani, tânărul are în spate o carieră sportivă, fiind unul dintre cei mai buni jucători de fotbal, încă din perioada liceului. Activitatea lui sportivă a fost oprită brusc, deși era curtat de Petrolul Ianca, din cauze medicale. Manole și-a continuat cariera în același domeniu fiind arbitru de fotbal iar apoi președinte al Comisiei de fotbal în sală. Înainte să vină la HC Dunărea, tânărul a ocupat funcția de manager general la Viitorul Ianca.

”În permanență am fost implicat în sport. Din 2017 sunt președinte la Comisia de fotbal în sală, m-am implicat și am organizat turnee cu scopuri caritabile, până când a venit pandemia. Din 2018 sunt director general la Viitorul Ianca”,

a declarat președintele HC Dunărea, Adrian Manole.

În ceea ce privește intențiile pe care noua conducere le are, față de club și echipa de handbal, Manole și Jinca au declarat că își doresc ca echipa să ajungă în cupele europene.

”Clubul nu arată rău, vrem să continuăm cu centrul de copii și juniori, să-l facem cât mai puternic. Vrem să facem performanță în continuare, să ne calificăm în EHF și să fim cât mai sus în clasament. Ne dorim să câștigăm campionatul”,

a declarat președintele HC Dunărea.

Una din prioritățile noii conduceri este atragerea de noi sponsori care să contribuie la îmbunătățirea performanțelor echipei.

Vicepreședintele Marian Jinca are 40 de ani și este un iubitor al sportului. A fost jucător de handbal  la LPS Brăila, pe postul de portar. A arbitrat foarte multe meciuri la nivelul juniorilor, iar apoi la Liga Națională. Împreună cu Adrian Manole, Jinca își dorește să contribuie la crearea condițiilor necesare pentru ca echipa HC Dunărea Brăila să obțină cele mai bune rezultate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry